STARTSIDA       OM OSS        BEHANDLING        JOUR & LÄNKAR
       RÅDGIVNING OCH INFORMATION        KUNDKONTAKT

Om oss


TandHyttan bildades i mars 2000. Lennart Holmgren sadlade då om från en privatiserad folktandvårdsklinik (Tandia) till en ren privatklinik i kommunhuset i Lessebo hos Anders Englund som arbetat där privat sedan 1989. Denna praktik hade tidigare drivits av Ivan Hillman i många år, följt av paret Karin och Peter Stenberg. Tillsammans har vi på TandHyttan nu utvecklats och stabiliserats under fyra års tid.

Det var nu dags att förnya utrustning och arbetsmetoder till dagens krav på större flexibilitet, med delegerade arbetsuppgifter där tandläkaren inte gör allt. Detta var inte möjligt i de tidigare lokalerna. När det då blev ledigt i Försäkringskassans tidigare lokaler föll allt på plats.

Vid Lucia -04 flyttande Anders och Lennart och det övriga teamet bestående av fyra tandsköterskor och en receptionist in i nya och nyrenoverade lokaler.

Därefter har Anders gett en gammal pojkdröm vingar och jobbar sen 1:a mars-06 i England. Lennart har därmed tagit över Anders patienter och planerar även att kalla dem för kontroll och behandling.

Det finns också planer på att utöka tandläkarteamet med en tandhygienist. Allt för att kunna serva TandHyttans patienter på bästa sätt.

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig under länken: Behandling »

Personalen
Vi som tar hand om dig!